Om een video te maken lopen wij 6 stappen door.

1. Kennismakingsgesprek

Alles heeft een begin, dat van ons begint met een kennismaking. We gaan jouw visie en ideeën bespreken en kijken hoe we het beste een videoclip kunnen maken die aan alle eisen voldoet.

2. Concept

Als je een film wilt laten maken dan vereist dat soms grote concepten, andere video’s juist een simpelere en meer ‘straight forward’ aanpak. Wil je een reclamefilmpje maken of een aftermovie laten maken? Wellicht draait het om een uitleganimatie? Denk ook aan de keuze tussen een 2D of 3D animatie maken, of de keuze voor een film met echte acteurs. Een animatie video laten maken vergt namelijk een geheel andere benadering. In dit stadium denken wij een concept voor je uit, of kun jij ons er een aanleveren.

3. Planning

In deze fase draag je het project aan ons over. Nu is het tijd voor ons om te doen waar we goed in zijn: plannen & organiseren van jouw filmproductie.

4. Draaidag

‘Actie!’ De dag van uitvoer: het idee wordt tot uitvoering gebracht.

5. Feedback ronde

Na de montage krijg je van ons de eerste versie van de video te zien. Hier krijgen wij graag jouw feedback op, waarna we aan de slag zullen gaan met een tweede, definitieve versie.

6. Uiteindelijke aanlevering

Als alles is afgerond, zal je van ons de video aangeleverd krijgen in de besproken formaten. En dan? Delen en op verschillende kanalen uitzetten. Bijvoorbeeld: eigen website, youtube, facebook, linkedin etc.

Klanten vonden ons via: Animatiefilm maken, Film laten maken, animatie maker, 3d animatie maken, videoclip laten maken, animaties maken, filmproductie amsterdam

large smallSide smallSideBottom