Filmproductie Amsterdam

U wilt een film laten maken voor uw bedrijf? De keuze voor een filmproductie is enorm. De eerste vraag is natuurlijk: wat is het doel van uw filmproductie? Gaat u voor een reclamefilmpje met acteurs of bewegende animaties? Wellicht een videoclip als aftermovie van uw event of worden het productspecifieke instructiefilmpjes?

Clipable in Amsterdam

Als u besluit een filmproductie te laten maken dan is het belangrijk hiervoor de juiste partner te kiezen. Clipable in Amsterdam is gespecialiseerd in video en animatie voor uiteenlopende organisaties en doelstellingen. Naar welke oplossing u ook zoekt, bij Clipable werken we voor elke filmproductie via een duidelijk afgesproken werkwijze. Eerst is er een kennismaking waarin we de basis leggen voor het concept. Voor deze kennismaking ontvangen wij u graag in onze studio aan de Overtoom in Amsterdam, maar uiteraard is het ook mogelijk bij u op locatie te komen. Tijdens deze eerste bespreking stellen we vast wat het doel van de filmproductie is en vooral welke boodschap er gecommuniceerd moet worden.

Filmproductie voor elk budget

Naar aanleiding van ons eerste gesprek maakt Clipable een concept voor uw filmproductie waarin zaken als de stijl van de film, planning, tijdsduur en het budget zijn bepaald. Dit laatste bepaalt vooral de mogelijkheden die er zijn om uw verwachtingen waar te maken. Filmproductie is zeer arbeidsintensief en de keuze voor bepaalde technieken (2D, 3D, animaties) is afhankelijk van uw financiële mogelijkheden. Toch slagen wij er altijd in voor elk budget een geschikte filmproductie te realiseren!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom langs in onze studio in Amsterdam of maak een afspraak voor een kennismaking.

bekijk meer