Film laten maken

U wilt een film laten maken? De mogelijkheden om een film te laten maken zijn eindeloos. U kunt een promotiefilm of een animatiefilm laten maken, een bedrijfsfilm wellicht of een instructiefilm. Welke film u ook wilt laten maken, Clipable maakt het waar. Clipable is een professionele filmproductiestudio in Amsterdam waar gedreven creatieve animators, scriptschrijvers en regisseurs dagelijks werken aan het creëren van fantastisch beeldmateriaal voor een breed scala aan klanten.

Een film laten maken is sterk in opkomst

Het laten maken van een film is sterk in opkomst als promotietool. Een film kan in enkele minuten uw boodschap overbrengen en vergt geen enkele inspanning van de bezoeker. Als u een film laat maken dan komt u in feite de boodschap brengen, waar bezoekers in andere gevallen de boodschap komen halen. Een heel belangrijk verschil om op te vallen in een wereld waarin mensen steeds meer op zoek zijn naar gemak. Ze lezen lezen en bekijken liever een video of animatie.

Duidelijke werkwijze als u een film wilt laten maken

Bij Clipable zijn we gespecialiseerd in animatie en video voor bedrijfsdoeleinden. U kunt 2D en 3D animaties laten maken of een promotievideo van uw evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos en om alles in goede banen te leiden hanteren we een duidelijke werkwijze als u een film wilt laten maken. Uiteraard bespreken we eerst uw wensen en doelstellingen waarna we een concept zullen opstellen. Op basis hiervan gaan we voor u aan het werk en laten we de film maken op basis van de afspraken.

Wanneer u een film wilt laten maken dan staan wij u graag te woord. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom naar onze studio. U vindt ons aan de Overtoom 141 – 4 in Amsterdam.

mail ons