Animaties maken

Videomarketing is een krachtig middel om uw bedrijf in de spotlight te zetten. In principe is het tegenwoordig voor iedereen mogelijk om een camera of zelfs smartphone te pakken en zelf een videoclip te maken. Ook zijn er talloze programma’s beschikbaar, soms zelfs gratis, waarmee je bewegende animaties kan maken.

Professionele animaties maken

Wie echter geen genoegen neemt met dergelijke huis-tuin-en-keuken oplossingen kiest voor een professionele oplossing, want echt bijzonder wordt het pas als u animaties laat maken door Clipable. Animaties maken is niet alleen heel cool, het blijkt ook nog eens dat video’s in de vorm van animaties beter bekeken worden. Met animaties kunt u in een paar minuten of zelfs enkele tientallen seconden namelijk veel informatie overbrengen, veel meer dan met andere communicatievormen. Het maken van animaties wordt daarom vooral veel toegepast om een uitleganimatie te laten maken. Deze zogenaamde explanimations zijn korte video’s die een complexe boodschap duidelijk verbeelden en vaak zijn ze voorzien van een commentaarstem die verdere uitleg geeft.

Proces van animaties maken

Bij Clipable kunt u als onderdeel van uw videomarketingstrategie animaties laten maken over elk onderwerp. Dit gebeurt hoofdzakelijk in 2D, maar het is ook mogelijk een 3D animatie te maken. We hebben jarenlange ervaring in het maken van animaties voor uiteenlopende organisaties. De werkwijze voor het maken van animaties is telkens dezelfde. Eerst bespreken we uw visie en idee├źn en beoordelen we hoe we deze het beste naar video kunnen vertalen. Daarna volgt er een concept en gaan we aan de slag met het maken van de animaties. We leveren eerst een conceptversie op die na feedback van de klant wordt aangepast. De tweede versie is de definitieve versie.

vraag offerte aan