Animatie maker

Clipable is de animatie maker die u zoekt! We zijn gespecialiseerd in uiteenlopende vormen van animatie en video. U kunt bij ons een aftermovie laten maken ter gelegenheid van een bedrijfsevenement, maar ook instructiefilmpjes of een uitleganimatie kunt u door Clipable laten maken.

Videoclip laten maken door een animatie maker

Een videoclip laten maken door een animatie maker is niet alleen leuk voor op uw eigen website, het is een marketingvorm die sterk in opmars is. Alleen al op YouTube kijken mensen elke maand miljarden uren naar video, en met de komst van snel mobiel internet is het de verwachting dat op termijn tweederde van het mobiele dataverkeer uit video en animaties bestaat. Animaties hebben dus een steeds grotere impact en het is dan ook heel belangrijk dat u niet zomaar een animatie maker in de arm neemt maar een professionele partij die uw doelen kan realiseren.

Onze animatie makers zijn u graag van dienst

Bij Clipable bent u wat dat betreft aan het juiste adres. Als animatie maker is het onze taak uw boodschap om te zetten in een pakkende animatie. Dit kan een korte instructie zijn, maar ook als u een uitgebreid verhaal wilt vertellen zijn onze animatie makers u graag van dienst. Voor het maken van een animatie gaan wij niet over een nacht ijs. Voordat we aan het werk gaan is er een uitgebreide intake op basis waarvan een concept wordt gemaakt. Als dit concept is goedgekeurd wordt er een animatie maker aangewezen die uw animatie gaat maken. Ook kunt u bij ons terecht als u een ander soort film wilt laten maken.

vraag offerte aan