3D animatie maken

3D animaties zijn de overtreffende trap wanneer u een videoclip wilt laten maken. 3D is erg in trek bij bedrijven die een bijzondere bedrijfsfilm laten maken en waar de kosten minder zwaar wegen.

3D animatie is relevante marketing

Voor het maken van een 3D animatie wordt gebruik gemaakt van speciale computersoftware. Deze vorm van animatie kan worden gezien als de opvolger van de traditionele ‘platte’ (2D) animatie en zien we steeds meer terug in commerciële uitingen, films en computerspellen. Het voordeel van een 3D animatie maken is dat kijkers uw boodschap veel meer beleven. Zeker op het gebied van architectuur en ontwerp spreken 3D animaties veel meer tot de verbeelding, maar ook in talloze andere bedrijfstaken is het maken van een 3D animatie zeer relevant.

Gerenommeerde 3D animatie studio

Clipable is een gerenommeerde 3D animatie studio in het centrum van Amsterdam. Onze studio is volledig uitgerust om de mooiste 3D animaties te maken voor onze klanten, waarbij alles op maat wordt gemaakt. De lengte van een 3D animatie kan daarbij variëren van enkele tientallen seconden, maar we kunnen ook een full length reclamefilmpje maken. Uiteraard verzorgen wij hierbij ook bijpassende muziek of desgewenst een voice-over.

In heel Nederland

Voordat we in onze 3D animatie studio voor u aan de slag gaan is er vanzelfsprekend een uitgebreide intake. We gaan uw visie en ideeën bespreken en kijken hoe we deze het beste naar video kunnen vertalen. Daarna volgt een concept op basis waarvan wij de 3D animatie maken. Onze studio bevindt zich in Amsterdam maar wij werken voor klanten in heel Nederland. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op!

neem contact op